+36 1 488 7008Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

munkajog, legjobb munkajogászok, magyarország sikeres munkajogásza, munkajogi ügyvéd, ügyvédi iroda

Munkajog

IUS LABORIS emblémaÜgyfeleinket a munkajog minden területén képviseljük. Irodánk munkajogi praxisa a napi munkajogi tanácsadáson, iratszerkesztésen és jogi képviseleten túl számos jelentős, EU országokban vagy nem ritkán EU-n kívüli országokban végrehajtott komplex átszervezés, kiszervezés és jogutódlást eredményező projekt jogi munkáit foglalja magában. Irodánk nem csak a leggyakoribb munkajogi kérdésekben (csoportos létszámleépítés, munkajogviszony létesítés és megszüntetés), hanem a munkaügyi perek, munkavállalói ösztönző rendszerek kidolgozásában, a munkáltatói jogutódlást eredményező szabályok alkalmazásában vagy külföldi munkavállalás területén is kiemelkedő szaktudással és tapasztalattal rendelkezik. A munkajogi ügyek megoldása során – függetlenül attól, hogy helyi vagy multinacionális ügyfelekkel állunk kapcsolatban –ügyfeleink üzleti célkitűzéseit megértve és azt figyelembe véve ajánljuk számukra a különböző jogi megoldásokat.

http://anxietymedsnorx.com http://anxietymedsnorx.com/anti-anxiety-drugs

EGYÉNI MUNKAJOG

Tapasztalataink alapján ügyfeleink számára a munkajogi kérdések kiemelkedő jelentőséggel bírnak. Ezen szempont alapján mi is kiemelten kezeljük a munkajogi területet és ügyvédeink jelentős gyakorlata biztosítja a munkajogi kérdések magas szintű megoldását.

Munkajogi szolgáltatásaink az egyéni munkajog területén:

  • általános munkavállalói és felsővezetői munkajogi dokumentumok készítése
  • tanácsadás társaságok átszervezésében
  • egyéni és csoportos létszámcsökkentések
  • munkajogi kézikönyvek, ösztönző programok, belső szabályzatok (beleértve a fegyelmi és panaszkezelési szabályzatokat is) készítése és felülvizsgálata
  • versenytilalmi és egyéb megállapodások készítése
  • munkajogi megfelelőségi átvilágítás teljes elvégzése
  • teljesítményfokozó eljárások kidolgozása
  • tanácsadás kiszervezési és munkáltatói jogutódlással kapcsolatos kérdésekben.


Bár az elsődleges célunk az, hogy megelőzzük a munkaügyi jogvitákat, de amennyiben ez elkerülhetetlen, ellátjuk ügyfeleink peres képviseletét.

KOLLEKTÍV MUNKAJOG

Irodánk széles körű tapasztalatokkal rendelkezik a kollektív munkajog területén. Rendszeresen nyújtunk tanácsot ügyfeleinknek kollektív munkajogi kérdésekben, továbbá részt veszünk a szakszervezetekkel folytatott bér-, és sztrájktárgyalásokon. A Munka törvénykönyve diszpozitív szabályrendszerét is figyelembe véve rendszeresen veszünk részt kollektív szerződések elkészítésében, módosításában és az érdekképviseletekkel való tárgyalásban. Ezen felül, ügyfeleink támogatást kapnak tőlünk a szakszervezetek vagy üzemi tanácsok létrehozásával kapcsolatos teendőik során.

NEMZETKÖZI ÜGYEK

A Ius Laboris kizárólagos magyarországi tagjaként napi szinten veszünk részt nemzetközi munkajogi projektekben. Ezen projektek kulcskérdései széles skálán mozognak, amelyek során a legfőbb kihívás, hogy ügyfeleinket egyrészről a magyar szabályozási környezettel összhangban lévő, másrészt a globális struktúrába is illeszkedő munkajogi tanácsokkal lássuk el, illetve ilyen megoldásokat kínáljunk számukra. Számos nemzetközi projektben vettük részt, úgy mint egy Európai Részvénytársaság alapítása, bónusz és juttatási programok felülvizsgálata, munkavállalók szabad mozgásával kapcsolatos kérdések, határokon átnyúló munkáltatói jogutódlások, stb.

KÜLFÖLDIEK FOGLALKOZTATÁSÁVAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Mind nemzetközi, mind pedig egyéb projektek során számtalan alkalommal vetődnek fel a külföldiek magyarországi foglalkoztatásával kapcsolatos kérdések. Az EU belüli munkavállalásokkal összefüggésben gyakran adunk tanácsot nem csak a lehetséges munkajogi megoldások (pl. kiküldetés, „kettős foglalkoztatás") tekintetében, hanem az azokkal szorosan összefüggő társadalombiztosítási és nyugdíjügyekben is. Az EU-n kívüli munkavállalók magyarországi tartózkodásával és munkavállalásával kapcsolatosan szintén széles körű tapasztalatokkal rendelkezünk, számos esetben működtünk közre munkavállalási, tartózkodási, családegyesítő, stb. engedélyek beszerzésében.

CLV Partners szakterületek

A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
További információk