CLVPartners

Alapértékeink

Irodánkat 2003-ban azzal a szándékkal alapítottuk, hogy Ügyfeleinknek rugalmas és hatékony segítséget nyújtsunk problémáik megoldásában. Közel 40 éves tapasztalattal rendelkezünk, és ismerjük a nagyvállalatok és nemzetközi tanácsadás világát. Tapasztalt, de fiatalos csapatunk igyekszik mindig a legizgalmasabb üzleti folyamatokat megfogni jogi szempontból, további lehetőségeket feltárni a cégek tervezésekor. Tanácsadási tevékenységünk célja, hogy a tudatos cégvezetők, tulajdonosok a legtöbb szempontot megismerjék, hogy így hozhassanak megalapozott, felelős döntéseket vállalkozásukat illetően.

Nem hiszünk abban, hogy mindenhez értünk, és nem is szeretnénk mindennel foglalkozni. Arra törekszünk, hogy a vállalati tanácsadásban és a magánszemélyek vagyontervezése során nyújtsunk hatékony támogatást attól függően, hogy éppen milyen élethelyzetben, létszakaszban van az Ügyfelünk.

Célunk, hogy a lehető legkevesebb adminisztrációval terheljük a saját és Ügyfeleink mindennapjait. Ennek szellemében igyekszünk valamennyi területen felgyorsítani és digitalizálni folyamatainkat, legyen szó akár az elektronikus ügyintézésről, akár a feladataink átlátható kimutatásáról.

Akik velünk dolgoznak, tudják, hogy mire számíthatnak, legyen szó akár egy projekt megtervezéséről vagy a köztünk lévő elszámolásról. A tervezett nagyobb munkák előtt idő- és költségkeretet határozunk meg, ütemezési tervet készítünk, így pontosan látszik, kinek milyen feladatai lesznek és milyen határidőkre számíthat. Belső nyilvántartási rendszerünk perc alapú, így pontosan tudhatják Ügyfeleink, hogy melyik munkával mennyi időt töltünk.

Miután elvégezzük a napi munkafeladatainkat, mindannyian családunkkal, szeretteinkkel szeretjük tölteni az időt. Nem akarunk túlórázni, ezért a célunk, hogy munkaidőben „legyünk spiccen”. Sikereinknek megfelelően igyekszünk minden csapattagunk számára jó életszínvonalat biztosítani, ezzel együtt törekszünk folyamatosan kivenni a részünk azok támogatásában is, akikkel nem állunk napi kapcsolatban. Ennek megfelelően állandó támogatói vagyunk az UNICEF-nek, az SOS Gyermekfalvaknak és visszatérően segítünk számunkra értékkel bíró kezdeményezéseket, ügyeket, így például részt veszünk a Budapesti Ügyvédi Kamara Pro Bono napján is.