CLVPartners

Ügyvédi Iroda nemzetközi szemlélettel

Ügyvédeink tapasztaltak és elkötelezettek, akik az összetett kérdéseket üzleti szemlélettel az ügyfél elvárásainak leginkább megfelelően oldanak meg.

A CLVPartners© Ügyvédi Iroda ügyvédei olyan jogterületeken látják el az ügyfelek képviseletét, amelyeken kiemelkedő szaktudással és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkeznek. Biztosítjuk a megbízóinkátfogó, magas színvonalú és a nemzetközi elvárásoknak megfelelő szakmai képviseletét. Az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező Iroda vagyunk a munkajog, M&A, társasági és kereskedelmi jog területeken, de a versenyjog és fogyasztóvédelem, az adatvédelem, a szellemi alkotások (IP),   és a peres eljárások során is sikerrel képviseljük ügyfeleinket.

Amiért különlegesek vagyunk

Irodánk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden esetben ügyfél és üzlet-orientált jogi szolgáltatást nyújtson. Ez is az erősségünk és egyben alapelvünk is, hogy függetlenül az ügyek értékétől valamennyi esetet azonos elkötelezettséggel látunk el, és minden ügyfelünk egyformán magas színvonalú szolgáltatásban részesül. Megbízóink részére kollegáink közül minden esetben kapcsolattartó ügyvédet jelölünk ki, ezzel biztosítva, hogy kérdéseikre gyors és szakmailag a legmegalapozottabb válaszokat adjuk.

ALFA International

A CLVPartners© Csabai és Papp Ügyvédi Iroda (CLVPartners) az ALFA International (ALFAI) tagja, amely egy vezető globális jogi hálózat, melynek világszerte több, mint 140 független ügyvédi iroda a tagja. A méretükben és tapasztalatukban hasonló ALFAI tagvállalatoknak magas követelmények kell megfelelniük ahhoz, hogy a hálózat tagjaivá válhassanak, ügyvédeiket mind a jogi, mind az üzleti életben nagyra becsülik kollégáik. Az ALFAI-tag ügyvédek széles körű, szoros kapcsolatokban állnak egymással, emellett elkötelezettek a költséghatékony, magas színvonalú jogi szolgáltatások nyújtása mellett. Ennek eredményeképpen az ALFAI-tagság lehetővé teszi a CLVPartners© számára, hogy helyi tapasztalatait felhasználva rendkívül hatékony jogi megoldásokat nyújtson, miközben a tapasztalt peres és üzleti tanácsadók átfogó, világméretű hálózatának teljekörű ismereteire és tapasztalatára is támaszkodhat. A CLVPartners© ügyfelei emellett a kivételes oktatási programok előnyeit is élvezhetik, beleértve a jogi szemináriumokat és webináriumokat. Az ALFAI-ról további információk a www.ALFAInternational.com oldalon találhatók.