CLVPartners

Versenyjog és fogyasztóvédelem

Ügyfeleinknek a versenyjog és a fogyasztóvédelmi jog területén is széleskörű, a vállalati tranzakciók jogi kereteinek megteremtésére, szerződések véleményezésére, hatósági és bírósági képviseletre, valamint compliance-re kiterjedő jogi szolgáltatást kínálunk. 

Napi szintű tanácsadásunk kiterjed a korrekt piaci ár meghatározására, a vertikális és horizontális szerződések jogszerűségére, a domináns piaci magatartásokra.

A fogyasztók érdekeit szem előtt tartó vállalati magatartás, a piaci reputáció kialakítása és megtartása minden vállalkozás számára elsődleges cél. Irodánk ezen cél elérésében is mind a vállalati működés jobbá tételében, mind pedig hatósági és bírósági képviselet során is segíti ügyfeleinket.

Referencia

Kapcsolódó cikkek

a Legal 500 magasabb szinten rangsorolta ügyvédi irodánkat
A Legal 500 magasabb szinten rangsorolta ügyvédi irodánkat
A Legal 500 EMEA 2016 kiadványában az előző évekhez képest magasabb szinten rangsorolta a CLVPartners Ügyvédi Irodát a Munkajog és a Kereskedelemi, Társasági...
uj-eu-rendelet-a-fogyasztok-erdekeben
Új EU rendelet a fogyasztók érdekében
A fogyasztók 2014. december 13-tól már kötelezően megkapják az általuk vásárolt vagy a vendéglátásban elfogyasztott élelmiszerekre a 2011. október 25-e...