CLVPartners

Gyógyszerjog

Irodánk széles körű tapasztalattal rendelkezik és naprakész tanácsokat ad a gyógyszerjog minden területén, gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-gyártók, nagykereskedők valamint egészségügyi szolgáltatók részére. 
Az Iroda jogi tanácsadóként részt vesz az iparági szabályozások előkészítésben, valamint nemzetközi projektek magyarországi implementációjában.

A CLVPartners© gyógyszerjogi praxisának ügyvédei a gyógyszerjog minden területén nagy tapasztalattal rendelkeznek, így a klinikai vizsgálatok és a promóciós és kereskedelmi gyakorlat körébe eső szerződések véleményezésében, szabályzatok, SOP- előkészítésében, szabályozási és etikai kérdések értelmezésében. A gyógyszer közbeszerzési eljárásokban az Ügyvédi Iroda jogi támogatást nyújt az ajánlatok és szerződések kidolgozása területén ugyanúgy, mint a nagykereskedelmi és raktározási szerződések kidolgozása és tárgyalása során.

Figyelembe véve, hogy a gyógyszerek ismertetése és reklámozása az egyik legérzékenyebb és hatósági oldalról szigorúan kontrollált oldala a gyógyszerforgalmazásnak, ügyvédeink igyekeznek a lehető leghatékonyabb módon segíteni ügyfeleinket ezen a területen, ideértve:

Referencia

Az alábbiakban felsoroltunk néhány felmerült megbízást mint referenciát a tényleges ügyféladatok feltüntetése nélkül – összhangban a Budapesti Ügyvédi Kamara előírásaival: 

Kapcsolódó cikkek

klinikai vizsgálatok egységes intézményi szabályzata
Klinikai vizsgálatok egységes intézményi szabályzata
Tervek szerint ősztől lép életbe az Állami Egészségügyi Ellátó Központ ("ÁEEK") által létrehozott, a klinikai vizsgálatokra vonatkozó egységes intézményi...
gyogyszerjogi-hirek-2015-januar
Gyógyszerjogi hírek - 2015. január
Az egyes egészségügyi és egészségbiztosítási tárgyú törvények módosításáról szóló 2014. évi CXI. törvény több jogszabály módosítását vezetett be,...
egeszsegugyi-targyu-torvenyek-modositasarol
Egészségügyi tárgyú törvények módosításáról
Az egyes egészségügyi és egészségbiztosítási tárgyú törvények módosításáról szóló, 2014. december 16. napján elfogadott 2014. évi CXI. törvény („Módtv.")...