CLVPartners

A CLVPartners© az alábbi szakterületeken nyújt jogi szolgáltatásokat ügyfeleinek:

Ügyfeleinket a munkajog minden területén képviseljük. Irodánk munkajogi praxisa a napi munkajogi tanácsadáson, iratszerkesztésen és jogi képviseleten túl számos jelentős, EU országokban vagy nem ritkán EU-n kívüli harmadik országokban végrehajtott komplex átszervezés, kiszervezés és jogutódlást eredményező projekt jogi munkáit foglalja magában.

Tovább
Irodánk széles körű tapasztalattal rendelkezik és naprakész tanácsokat ad a gyógyszerjog minden területén, gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-gyártók, nagykereskedők valamint egészségügyi szolgáltatók részére. Az Iroda jogi tanácsadóként részt vesz az iparági szabályozások előkészítésben, valamint nemzetközi projektek magyarországi implementációjában.

Tovább
A CLVPartners© teljes körű jogi szolgáltatást nyújt a társasági jog és az M&A ügyletekben. Jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk vállalatfelvásárlási, átalakulási, szétválási és egyesülések tranzakciókban és új társaságok alapításában és számos cégteljes körű jogi átvilágítását végeztünk.

Tovább
Az adatvédelmi jog az egyik legdinamikusabban fejlődő jogterület, és a jogszabályi kereteken belül kell a gazdasági élet szereplőinek megfelelniük annak az igénynek, hogy az újabbnál újabb technikai vívmányokat (pl. cloud computing) alkalmazzák az egyén információs önrendelkezési jogának egyidejű tiszteletben tartásával. A CLVPartners© számos olyan projektben vesz részt, ahol a szükséges kereskedelmi szerződéseket a fenti igények figyelembevételével kell kialakítani

Tovább
Irodánk sikeresen képviseli ügyfeleit szellemi alkotásaik megóvása érdekében így a szerzői jogi védelem alá eső alkotásaik Magyarországon és külföldön történő jogvédelme során.

Tovább
Ügyfeleinknek a versenyjog és a fogyasztóvédelmi jog területén is széleskörű, a vállalati tranzakciók jogi kereteinek megteremtésére, szerződések véleményezésére, hatósági és bírósági képviseletre, valamint compliance-re kiterjedő jogi szolgáltatást kínálunk.

Tovább
A polgári jog (ide értve a szerződések jogát) területén ügyfeleinknek minden típusú kereskedelmi szerződéssel kapcsolatban tanácsot adunk, gyakran a nagy és összetett projektek támogatásának részeként.

Tovább
Valamennyi tanácsadási folyamatban arra törekszünk, hogy megelőzzük a vitákat. Ha azonban mégis nézeteltérés alakul ki a felek között, képviseljük ügyfeleink érdekét, legyen szó akár az ellenérdekű félről vagy hatósági, bírósági eljárásról.

Tovább

Szellemi alkotások

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Adatvédelem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.