+36 1 300 9307Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

gyógyszerjog, legjobb ügyvéd, ügyvédi iroda

Gyógyszerjog

Irodánk széles körű tapasztalattal rendelkezik és naprakész tanácsokat ad a gyógyszerjog minden területén, gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-gyártók, nagykereskedők valamint egészségügyi szolgáltatók részére.
Az Iroda jogi tanácsadóként részt vesz az iparági szabályozások előkészítésben, valamint nemzetközi projektek magyarországi implementációjában. A CLV Partners gyógyszerjogi praxisának ügyvédei a gyógyszerjog minden területén nagy tapasztalattal rendelkeznek, így a klinikai vizsgálatok és a promóciós és kereskedelmi gyakorlat körébe eső szerződések véleményezésében, szabályzatok, SOP- előkészítésében, szabályozási és etikai kérdések értelmezésében. A gyógyszer közbeszerzési eljárásokban az Ügyvédi Iroda jogi támogatást nyújt az ajánlatok és szerződések kidolgozása területén ugyanúgy, mint a nagykereskedelmi és raktározási szerződések kidolgozása és tárgyalása során.

Figyelembe véve, hogy a gyógyszerek ismertetése és reklámozása az egyik legérzékenyebb és hatósági oldalról szigorúan kontrollált oldala a gyógyszerforgalmazásnak, ügyvédeink igyekeznek a lehető leghatékonyabb módon segíteni ügyfeleinket ezen a területen, ideértve:

ativan online ambien online

  • Compliance szempontú átvilágítások, monitoring lefolytatását és akciótervek kidolgozását;
  • a hosszú távú marketingstratégiák jogi véleményezését;
  • a szakmai és promóciós rendezvényekkel kapcsolatos tanácsadást;
  • alternatív promóciós stratégiák jogi véleményezését és ilyen projektek kidolgozásában történő részvételt;
  • adherencia és patient support programok jogszabályi és etikai szempontú véleményezését.

A gyógyszerjog az elmúlt években egyre szorosabban kötődik az etikus és megfelelőségi feltételekhez, és így az egészségügyi szakemberekkel történő jogszerű és etikus együttműködés a gyógyszeripar számára kiemelkedő jelentőségű, ezért az Iroda nagy hangsúlyt fektet a megfelelő szerződéses feltételek és jóváhagyási folyamatok kidolgozásához szükséges jogi és etikai tanácsadásra. A változó jogszabályi környezet és gyakorlat miatt különösen fontos a biztos jogi háttér.

A folyamatosan fejlődő IT szektor sok lehetőséget kínál a gyógyszermarketing színesebbé válásához, pl. facebook, iPad stb., azonban ezek használatában jogi támogatás szükséges ahhoz, hogy a gyógyszerjogi és etikai előírások megfelelően alkalmazásra kerüljenek a mindennapi marketing területén.

CLV Partners szakterületek
A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
További információk