CLVPartners

Ügyvédi Irodánk ESG vállalásai 2024-re

A CLVPartners Csabai és Papp Ügyvédi Iroda aktívan keresi a lehetőségeket arra, hogy a fenntarthatósági szempontokat beépítse a döntéshozatali folyamatokba és a mindennapi üzletmenetbe, miközben felismerjük a biztonságos, etikus és fenntartható munkavégzés fontosságát. A 2024. évre vonatkozó ESG vállalásaink a következők:

  1. Elkötelezettek vagyunk a befogadó és sokszínű munkahely kialakítása mellett, elősegítve az esélyegyenlőséget és a tisztességes bánásmódot minden munkavállaló számára, nemtől, fajtól, etnikai hovatartozástól vagy háttértől függetlenül.
  2. Arra törekszünk, hogy minimalizáljuk ökológiai lábnyomunkat, működésünk során szem előtt tartjuk a fenntarthatósági szempontokat, folyamataink nagy részének digitalizálásával, és arra ösztönözzük ügyfeleinket és partnereinket, hogy ugyanígy járjanak el. Munkatársaink számára is hangsúlyozzuk a fenntartható életmód fontosságát, rugalmas munkaidő-beosztást kínálunk az ingázásból származó széndioxid kibocsátás csökkentése érdekében.
  3. Elkötelezettek vagyunk a munka és a magánélet egyensúlyának biztosítása mellett, munkatársaink oktatási és képzési lehetőségekkel élhetnek, és a munkán kívül is szervezünk olyan eseményeket, ahol kikapcsolódhatnak.
  4. Az integritás, az átláthatóság és a megfelelés képezik irányítási gyakorlatunk alapját. Üzleti tevékenységünket etikusan és transzparensen végezzük. Ezek a vállalati értékeink vezérlik az ügyfeleinkkel és partnereinkkel való kapcsolatunkat.