+36 1 300 9307Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

versenyjog legjobb ugyved budapest clv partners

Versenyjog

Ügyfeleinknek a versenyjog és a fogyasztóvédelmi jog területén is széleskörű, a vállalati tranzakciók jogi kereteinek megteremtésére, szerződések véleményezésére, hatósági és bírósági képviseletre, valamint compliance-re kiterjedő jogi szolgáltatást kínálunk.

Ügyfeleinknek a napi szintű tanácsadásunk kiterjed a korrekt piaci ár meghatározására, a vertikális és horizontális szerződések jogszerűségére, a domináns piaci magatartásokra, és az egyre nagyobb jelentőséggel bíró új versenyjogi kérdésekre a közbeszerzési pályázatok tartalmának meghatározásakor.

Irodánk számos magyar és – a határokon átnyúló nemzetközi tranzakciók kapcsán – külföldi ügyfelet képviselt összefonódások engedélyezése iránti eljárásokban a Versenyhivatal előtt.

Tanácsadást nyújtottunk egy, az érintett piacon domináns pozícióban lévő ügyfelek által létesített új társaság alapítása során, és ugyancsak képviseltünk pénzügyi befektetőket egy Európai Uniós szintű összefonódási ügyben.

A fogyasztók érdekeit szem előtt tartó vállalati magatartás, a piaci reputáció kialakítása és megtartása minden vállalkozás számára elsődleges cél. Irodánk ezen cél elérésében is mind a vállalati működés jobbá tételében, mind pedig hatósági és bírósági képviselet során is segíti ügyfeleinket.

Képviseltük ügyfeleinket a Versenyhivatal előtt az ellenük tisztességtelen piaci gyakorlat miatt indított eljárásokban sikerrel bizonyítva az alkalmazott kereskedelmi gyakorlat jogi megfelelőségét. Részt veszünk az ügyfelek azon etikai kódexeinek készítésében, amelyek a helyes kereskedelmi gyakorlatokra vonatkozó alapvető szabályokat rögzítik.

CLV Partners szakterületek
A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
További információk