CLV Partners

Partnerek

dr. Csabai Marianna

Marianna a CLV Partners© alapító partnere. 

Marianna 1984-ben szerezte meg jogi diplomáját az Eötvös Lóránd Tudományegyetem jogi karán, és 2005-ben sikeresen szerzett Európai Jog szakjogászi diplomát a pécsi Janus Pannonius egyetemem.

Az Iroda 2003-as megalapítását megelőzően egy társasági és kereskedelmi jogra szakosodott UK iroda partnere volt. Több évtizedes nemzetközi és vezető partneri tapasztalatával és Iroda ügyvédjeivel együtt biztosítja az Iroda multinacionális ügyfelei magasszintű szakmai képviseletét az elvárásaiknak megfelelően.

 Marianna több évtizedes gyakorlattal rendelkezik munkajog és gyógyszerjog területeken. Emellett vezető ügyvédként több M&A tranzakciót lebonyolításában vett rész, valamint EU szakjogászi diplomával is rendelkezik. Angol és magyar nyelven dolgozik, és beszél németül.

Szabadidejét aktívan szereti tölteni családjával és barátaival utazással, túrázással, síeléssel és kerékpározással, emellett gyakori vendég a gourmet éttermekben. 

Marianna elkötelezetten segíti a rászorulókat, jelenleg két jótékonysági egyesületnek aktív tagja.

dr. Papp Anna Katalin, LL.M.

Anna az CLV Partners© partnere. Több mint 10 éves multinacionális tanácsadói múltjának köszönhetően Anna elsősorban átfogó jellegű, ügyfélhez igazított társasági-, kereskedelmi-, munkajogi és adatvédelmi tanácsadással, vagyontervezéssel és tranzakciók jogi koordinálásával és dokumentálásával foglalkozik. 

Ügyfeleit magyar, angol és olasz nyelven segíti mindennapjaik során felmerülő gazdasági jogi kérdéseikkel kapcsolatban.

Az irodán kívül leginkább családjával és kiterjedt baráti társaságával szeret együtt lenni és nagyokat kirándulni, beszélgetni, élni a „dolce vitát” szerettei körében. 

Nagyon szeret folyamatosan tanulni, legyen szó akár a macaron-készítésről vagy az iparjogvédelem újdonságairól. 

Eltökélt amellett, hogy minimális ökológiai lábnyomot hagyjon mindennapjai során.