+36 1 488 7008Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

hirek clvpartners

Rangsorolták ügyvédi irodánkat a Chambers EUROPE Guide-ban

Munkajogi és Life Science területek vonatkozásában a világszerte elismert Chambers and Partners szintén rangsorolta ügyvédi irodánkat a Chambers EUROPE Guide kiadványában, ahol ügyfeleink véleménye alapján a CLVPartners-ről a következőket írták: „A team egyre elismertebb nemzetközi és hazai ügyfeleiknek a gyógyszerjogi, kiskereskedelmi, média szektorban az Európán belüli munkáltató jogutódlás, csoportos létszámleépítés, munkáltatói átszervezések  területén nyújtott jogi tanácsadásról. Nagy szakértelemmel kezelnek kollektív szerződőseket, adatvédelemi kérdéseket, és üzemi tanácsokkal és szakszervezetekkel folyó tárgyalásokat.”

A teljes értékelés itt található: http://www.chambersandpartners.com/108/23/editorial/7/1#22609124_editorial

2016. április 25.

 

További kérdéseire készséggel válaszolnak a CLV Partners jogászai:
Dr. Csabai Marianna
H-1126 Budapest, Tartsay Vilmos u. 3. Tel: + 36 1 488 7008 Fax: + 36 1 488 7009
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
További információk
ÉRTEM